Έτοιμες οι Μοίρες με «καυτό» Κεραλάκη

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει η ομάδα των Μοιρών, αφού το Σαββατοκύριακο (14-15 Σεπτεμβρίου) αντιμετωπίζει για την πρώτη αγωνιστική της Α1 τον ΠΑΝΟΜ.

Οι Μοίρες βρίσκονται στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ, «κλείνοντας» τις φιλικές υποχρεώσεις τους με νίκη απέναντι στην Παλιανή (3-1), δείχνοντας έτοιμες για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες στα φιλικά, η ομάδα του Απόστολου Παπακώστα φαίνεται έτοιμη και στοχεύει την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, με ένα νεανικό σύνολο, που όμως υπάρχουν και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές για να τους πλαισιώσουν.

Βέβαια, από τους «μικρούς» ήδη ένας παίκτης των Μοιρών «βγάζει μάτια», αφού στα 13 γκολ της ΑΕΜ, ο Αετός Κεραλάκης έχει σκοράρει τα πέντε, δείχνοντας σε όλους πως θα είναι το «δυνατό χαρτί» της ομάδας.

Το Σαββατοκύριακο (14-15 Σεπτεμβρίου) οι Μοίρες θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον ΠΑΝΟΜ για την πρώτη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, με πιθανότερη ημέρα διεξαγωγής την Κυριακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P