Ήττες για Κυδωνία, Επισκοπή και Χανιά

Χωρίς εκπρόσωπο η Κρήτη στην Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τις ομάδες των Χανίων, Επισκοπής και Κυδωνίας να γνωρίζουν την ήττα και να αποκλείονται από την διοργάνωση, με τον ΟΦΗ να αρχίζει τις υποχρεώσεις του στην Δ’ φάση του Κυπέλλου.

Η Επισκοπή έχασε σήμερα από την ομάδα της Καλαμάτας με σκορ 0-1 και αποκλείστηκε από την Β’ φάση του Κυπέλλου. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Παμλίδης με πέναλτι στο 26′.

Η ΑΕ Κυδωνίας, αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδας, όντας μια ιστορική στιγμή για την ένωση. Ο αντίπαλος της Κυδωνίας είναι μια από τις πιο ιστορικές κα μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, ο Πανιώνιος από όπου ηττήθηκε με σκορ 4-0. Τα γκολ για τον Πανιώνιο, πέτυχαν οι Πιερτζιάκομι, Γροντής, Πότσι και Λαύκας.

Επίσης, τα Χανιά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Εθνικό και με το σκορ 3-1 αποκλείστηκαν πρόωρα από το Κύπελλο Ελλάδας σε ένα μη αναμενόμενο αποτέλεσμα για μια ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική. Ο Εθνικός, μετά τον ΑΟΑΝ, κατάφερε να αποκλείσει και τα Χανιά, με τον Ποτουρίδη στο 5′ να κάνει το 1-0, ενώ ο Κόλα στο 19′ το 1-1 με πέναλτι. Το 2-1 έκανε ο Γεωργούσης και στο 55′ ο Ποτουρίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P