Ν. Κοκοσάλης: «Κάθε φέτος και καλύτερα»

Ο Νίκος Κοκοσάλης, επιθετικός για την ομάδα των Δειλινών, μίλησε στο GRANDSPORT για την νέα σεζον στην Α2, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα που τον άνδρωσε ποδοσφαιρικά.

Πέρυσι, ο Κοκοσάλης κατάφερε με την Θέρισσο να διεκδικήσει τον άνοδο, όντας μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΗ. Με τις εμφανίσεις του και τα 25 γκολ που σκόραρε βοήθησε στο μέγιστο την ομάδα του και ελπίζει να συνεχίσει και φέτος με τον ίδιο ρυθμό.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Πέρυσι φορούσες την φανέλα της Θερίσσου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της ανόδου σκοράροντας 25 γκολ. Μπορούμε και φέτος να περιμένουμε κάτι παρόμοιο από εσένα;

«Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους τις δεν μου αρέσει ο ρόλος του κομπάρσου, κάθε φέτος και καλύτερα».

Πως νιώθεις που αγωνίζεσαι στην ομάδα της περιοχής που μεγάλωσες και τι συναισθήματα έχεις για αυτό;

«Είμαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά που βρίσκομαι στην ομάδα που με μεγάλωσε από τις δικές τις ακαδημίες και «ποδοσφαιρομάνα» περιοχή των Δειλινών. Θα δουλέψω σκληρά, θα μείνω ταπεινός και κρατάω μικρό καλάθι για το τι μπορώ να αποδώσω και να προσφέρω στον αγωνιστικό χώρο».

Θέλω να μου πεις τους στόχους των Δειλινών αλλά και τους προσωπικούς σου για φέτος.

«Προσωπικός μου στόχος είναι το πρωτάθλημα και όχι να τερματίσω ψηλά στα γκολ αν και πιστεύω ότι θα είναι πολλά γιατί νιώθω πολύ καλά ψυχολογικά. Είμαι ευγνώμον που αγωνίζομαι σε μια ομάδα με επαγγελματικά πρότυπα, και εύχομαι καλή σεζόν σε όλους χωρίς τραυματισμού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P