Νέος γενικός αρχηγός του Ρεθυμνιακού ο Μ. Τριχάκης

Ο Ρεθυμνιακός με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Τριχάκη. 

Η ομάδα του Ρεθύμνου ήρθε σε συμφωνία με τον Μιχάλη Τριχάκη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Γενικού αρχηγού στο σωματείο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΤΡΙΧΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ. Ένας άνθρωπος με την δική του ιστορία στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο και πολύτιμη και σημαντική εμπειρία στον χώρο, θα αποτελεί τον νέο Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας, αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος αξιωματούχο της ομάδας μας Βαγγέλη Πρινιανάκη, που λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν δύναται να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. στο ιδιαιτέρων απαιτήσεων πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ευχαριστούμε θερμά τον Βαγγέλη Πρινιανάκη που παραμένει πάντα πιστά κοντά στην ομάδα μας για τις διαχρονικές υπηρεσίες του στον Ιστορικό και καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού έναν παλιό γνώριμο.

Ο Μιχάλης Τριχάκης έχει γεννηθεί στις 12 Απριλίου 1965 στο Ρέθυμνο και υπήρξε προπονητής στην ΠΕ Ρεθύμνου την περίοδο 2010-11 στην συμμετοχή της στην Δ’ Εθνική, ενώ ήταν και βοηθός προπονητή του Ρεθυμνιακού μας την αγωνιστική σεζόν 2015-16. Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει την φανέλα των Άγιου Ιερόθεου, Ψηλορείτη, ΟΦ Αρμένων και Σύβριτου. Ένας σοβαρός τραυματισμός όμως στην πιο αποδοτική ηλικιακά περίοδο τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να ασχοληθεί με την προπονητική. Εκεί για μια πενταετία ήταν βοηθός προπονητή στην Επισκοπή που αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική τότε ενώ είχε και την ευθύνη της ομάδας Νέων του Συλλόγου. Στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΑ για δύο σεζόν (2006-2008) στην Α’ ΕΠΣΡ και ακολούθησαν κατά σειρά ο Ακρίτας (Α’ ΕΠΣ Χανίων, 2008-2009), Ψηλορείτης (2009-2010), η ΠΕ Ρεθύμνου (2010-2011, Δ’ Εθνική), ο Ποσειδώνας Γερανίου (δύο θητείες 2011-2012 και 2013-2014) με ενδιάμεσο σταθμό την Ασή Γωνιά (2012-2013), ο ΠΑΟ Αλφάς (2014-2015), η Φλόγα Ρουστίκων (2016-2017) και τελευταίος σταθμός η Δόξα Πλατανέ (2017-2018), πριν επιστρέψει ξανά στους «κόκκινους» των Αρμένων όπου και παρέμεινε μέχρι και παρέμεινε ως τεχνικός τους ηγέτης, μέχρι και τα τέλη Απριλίου του 2022.

Πλέον είναι ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας στην δύσκολη προσπάθεια της στην φετινή αγωνιστική σεζόν στην Γ’ Εθνική και πιστεύουμε ακράδαντα ότι και με την δική του συμβολή, ο Ρεθυμνιακός θα φτάσει στην επίτευξη των στόχων του και θα εκπροσωπήσει επάξια το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο στις Εθνικής κατηγορίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P