Στοίχημα: Πορτογαλία – Σκωτία με Over στο 2.20

Σπουδαία παιχνίδια για το Nations League περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι στοιχήματος και ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια πρωταθλήματος για τις δεύτερες κατηγορίες της Ισπανίας, της Ολλανδίας και της Βραζιλίας.

Το Betarades.gr εντόπισε για σήμερα Κυριακή (08/09) πρόταση για στοίχημα προγνωστικά από το παιχνίδι Πορτογαλία – Σκωτία, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 21:45 η Πορτογαλία υποδέχεται τη Σκωτία για τη 2η αγωνιστική της League A του Nations League. Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της στην πρεμιέρα η Πορτογαλία, που επικράτησε με 2-1 της Κροατίας, σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του, βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο μέρος και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πάλεψε μέχρι τέλος, ωστόσο η Σκωτία ηττήθηκε με 3-2 από την Πολωνία εντός έδρας, πληρώνοντας τα πολλά αμυντικά της λάθη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 2-0, βρήκε στη συνέχεια απαντήσεις, ωστόσο στις καθυστερήσεις του ματς η Πολωνία με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Ψάχνει αντίδραση απόψε η Σκωτία, που γνωρίζει φυσικά πως έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή κόντρα στην ποιοτικότερη Πορτογαλία, που ξεκίνησε με το “δεξί” τις υποχρεώσεις της. Δεν υπάρχει αξία στον άσσο, θα πάμε με τα τέρματα μετά και την εικόνα των δύο ομάδων την πρώτη αγωνιστική και θα κρατήσουμε το Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P