Χρήσιμα συμπεράσματα για Νέους Ηροδότου και ΕΓΟΗ

Δημήτρης Τσέρος και Σάκης Γεωργόπουλος είδαν τις ομάδες τους να δημιουργούν αρκετές φάσεις και να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ σε λίγες εβδομάδες από σήμερα.

Το πρώτο γκολ ήρθε για την ομάδα των Νέων Ηροδότου με τον Ντραγκότι να σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπάτα. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, με τον Ηλία Τσέρο να σημειώνει λίγη ώρα μετά το 1-1 για την ομάδα της ΕΓΟΗ.

Η ομάδα του Σάκη Γεωργόπουλου κατάφερε να σκοράρει και 2ο γκολ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με το τέρμα του Σπάτα να ακυρώνεται, σε μία αμφιλεγόμενη φάση για τις δυο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη φάση με τον αγώνα να τελειώνει με θετικά πρόσημα.

Οι προπονητές κρατάνε την θετική εικόνα που έδειξαν οι ομάδες τους και συνεχίζουν την προετοιμασία τους ώστε να εμφανιστούν έτοιμοι για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Οι συνθέσεις:

ΕΓΟΗ: Χαραλαμπάκης, Παπαδόπουλος, Στρατάκης, Σταματάκης, Φραγκιαδάκης, Αουγκλέν, Σταυράτης, Τσέρος, Μπιτάδος, Στιέφνι, Μεμάι.

Έπαιξαν και οι: Μαρκάκης, Βαγκές, Μουστακάκης, Καλομοίρης Γ., Ρομπέρτο.

Νέοι Ηροδότου: Ταμιωλάκης, Κουρκιαβούρης, Ντραγκότι, Ντάνας, Σπάτα, Κεφαλούκος, Καράπαπας, Παπαδάκης Γιώργος, Σουκούλι, Σαλατάι, Λυρώνης.

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης Μιχάλης, Γκέμι, Ζυγούρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P