Φιλική εξάρα του Γιούχτα στον Ρωμανό

Σε εξαιρετική κατάσταση βρέθηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Ρωμανό ο Γιούχτας, επικρατώντας με 6-0.

Ικανοποιητική εικόνα και μεγάλο σκορ κατάφερε να φτάσει ο Γιούχτας στο παιχνίδι με τον Ρωμανό, επικρατώντας με το ευρύ 6-0, που δείχνει πως σίγουρα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Οι «πράσινοι» σκόραραν στο 26’ αρχικά με τον Παυλίδη αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος ο Γιούχτας πάτησε περισσότερο «γκάζι» και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 50’ με τον Παυλίδη έπειτα από σέντρα του Γαϊτανίδη και πλασέ του πρώτου.

Το 2-0 σημειώθηκε δυο λεπτά μετά, όταν ο Δασκαλάκης με κεφαλιά έκοψε στον Γαϊτανίδη όπου μπήκε στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή, κατάφερε να κάνει το 3-0 στο 56’ έπειτα από κόρνερ του Πακιουφάκη και πλασέ του Γαϊτανίδη.

Ο Μαυρογιαννάκης στο 75’ από ωραία σέντρα του Μπουρσέλη στην συνέχεια, σούταρε γράφοντας το 4-0 ενώ ο Κοντογιάννης δέκα λεπτά μετά με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 5-0.  Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ορφανουδάκης στο 87’, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το τελικό 6-0 με πλασέ.

Αναμφίβολα στον Ρωμανό τα πάντα επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Κόκκινου που έφυγε από νωρίς με πρόβλημα από το παιχνίδι και μένει να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Οι συνθέσεις:

Γιούχτας: Μακατουνάκης, Τζανήες, Παπαδομιχελάκης, Γερονικολός,, Πανηνιώτης, Κοντογιάννης, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Χριστόπουλος, Γαϊτανίδης , Παυλίδης.

Έπαιξαν και οι: Κόλλιας, Βελίνης, Γελαδάρης, Δασκαλάκης, Πακιουφάκης, Μαυρογιαννάκης, Ορφανουδάκης.

Ρωμανός : Κασσωτάκης, Ζερβός, Διακάκης, Μπαλάφας, Περγαντής, Παχάκης, Κόκκινος, Μαυρομάτης, Μαρκόπουλος, Κομνηνός Ι. Σαριδάκης.

Έπαιξαν και οι: Κεφάκης, Γαλανάκης, Καββάλας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P