Κυρίαρχος ΑΟΤ, ξεκίνησε με τίτλο τη νέα σεζόν!

Ο ΑΟ Τυμπακίου επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και ξεκίνησε ιδανικά τη νέα χρονιά, κατακτώντας το Super Cup ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 3-0 του Αλμυρού στον τελικό που έγινε στο Ατσαλένιο.

07/09/2024-17:30
Super Cup ΕΠΣΗ | Τελικός
Ημίχρονο: 3-0
ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
3
ΑΛΜΥΡΟΣ
0
Τελικό
ΒΑΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 

 

Ένα ξέσπασμα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τον ΑΟ Τυμπακίου, που με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Αλμυρό, έφτασε δίχως προβλήματα στην κατάκτηση του Super Cup ΕΠΣΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του, με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Παπανδρέου που σκόραρε δύο φορές.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήδη στο 7′ έχασαν την πρώτη μεγάλη στιγμή του παιχνιδιού, με τον Γαλανάκη να κάνει μεγάλη επέμβαση στο πλασέ του Καλογερά. Ωστόσο δύο λεπτά μετά ο τερματοφύλακας του Αλμυρού έδιωξε άτσαλα μετά από γέμισα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Καλογερά, ο οποίος πολύ εύκολα σκόραρε για το 1-0.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, με τη σέντρα οι παίκτες του ΑΟΤ έκλεψαν τη μπάλα και ο Παπανδρέου βρέθηκε σε θέση βολής, εκτελώντας για το 2-0, μόλις στο 1οο λεπτό.

Ο Αλμυρός προσπάθησε στη συνέχεια να γίνει απειλητικός και λίγο έλειψε να μειώσει στο 21′ όταν μετά από πίεση ψηλά οι «πορτοκαλί» έκλεψαν και ο Κωστάκης σούταρε από πλάγια θέση σημαδεύοντας στο δοκάρι του Χρήστου. Αρκετά απειλητικό ήταν το σουτ του Κουτσογιαννάκη, που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι στο 30′.

Η ανωτερότητα του ΑΟΤ επιβεβαιώθηκε εκ νέου λίγο αργότερα, με τον Παπανδρέου να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο συνολικά, κάνοντας με κοντινή προβολή το 3-0 στο 34′.

Ουσιαστικά τα πάντα είχαν κριθεί και η επανάληψη έμοιαζε με διαδικαστικό 45λεπτό. Όπως είναι λογικό ο ΑΟΤ χαλάρωσε, με τον Αλμυρό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, έχοντας μάλιστα και ένα δύο καλές στιγμές, οπού θα μπορούσε να μειώσει, όπως με τη διπλή ευκαιρία του Σαρρή στο 56′. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον ΑΟΤ να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου Super Cup της ιστορίας του.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P