Το βάρος στις στατικές φάσεις, κομβικοί Σένκα-Μαρκάκης (vid)

Ο ΑΟΑΝ του Αλκιβιάδη Πλουσή, «χτίζεται» μέρα με τη μέρα, με τον νεαρό τεχνικό να δίνει μεγάλη βαρύτητα στις στατικές φάσεις και όπως όλα δείχνουν, αυτό θέλουν να είναι ένα από τα «ατού» τους.

Το πρώτο επίσημο γκολ για τη σεζόν 2024-25, σημειώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο Σένκα και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς είναι κάτι, που του «δουλεύουν» αρκετά στον Άγιο Νικόλαο.

Πέραν των απευθείας χτυπημάτων του ικανού μεσοπιθετικού, το βάρος πέφτει και στα κόρνερ, με τον Ντίνο Μαρκάκη, να δείχνει και στο παιχνίδι με την Χερσόνησο, πως με τις εκτελέσεις του, μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ποιοτικών φάσεων για τον ΑΟΑΝ.

Αντίστοιχα και τα απευθείας φάουλ του Σένκα, είναι σημαντικά, με τον ίδιο να σκοράρει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ και στο φιλικό με την Χερσόνησο.

Στο παιχνίδι αυτό και πάλι με στατική φάση, ο Λεονάρντο Σένκα δημιούργησε απειλή στην αντίπαλη εστία, δείχνοντας πως διαθέτει την ποιότητα και τα κατάλληλα χτυπήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P