Δείχνει έτοιμη η Χερσόνησος, κοίταξε στα μάτια τον ΑΟΑΝ

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του ΑΟΑΝ με τη Χερσόνησο, με την ομάδα του λιμανιού να δείχνει έτοιμη, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της στην Α1 ΕΠΣΗ.

Η Χερσόνησος ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στην πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης, όταν στο 5′ μετά από ωραία ενέργεια του Αγριμάκη και πάσα την ιδανική στιγμή, ο Φροκού τελείωσε τη φάση, στέλνοντας τη μπάλα στο παράθυρο για το 0-1.

Ο ΑΟΑΝ στο 8′ είχε σουτ με τον Ξενοκτιστάκη που πέρασε εκτός, ενώ λίγο μετά ο Μαρκάκης έγινε απειλητικός, όπως και ο Πήλιος, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 35′ οι γηπεδούχοι έβγαλαν ωραία φάση, όταν ο Μαρκάκης συνεργάστηκε με τον Πήλιο, ο πρώτος σέντραρε για τον Γκελοσάνι που σούταρε δυνατά, για να μπλοκάρει εντυπωσιακά ο Μαραγκάκης.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι «μπλε» είχαν δύο καλές στιγμές στο 50′ και 51 ‘ με Σένκα και Πήλιο να μην βρίσκουν στόχο. Στο 63′ ο Αγριμάκης πλάσαρε, με τον Ψιμόπουλο να διώχνει με τα πόδια, ενώ μεγάλη φάση έχασε στο 72′ ο ΑΟΑΝ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σένκα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 78′ όταν ο Μέμος που ήρθε από τον πάγκο έφερε το ματς στα ίσα με διαγώνιο σουτ. Μάλιστα λίγο έλειψε ο ίδιος παίκτης να κάνει την ανατροπή, κάνοντας το σουτ λίγα λεπτά μετά που αποκρούστηκε με μεγάλη δυσκολία.

Έτσι, η Χερσόνησος έφυγε με την ισοπαλία από τον Άγιο Νικόλαο στο τελευταίο φιλικό της πριν την έναρξη της νέας σεζόν, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, ενώ ο ΑΟΑΝ συνεχίζει έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος στο ξεκίνημα της Γ’ Εθνικής.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Θεοδωράκης, Ξενοκτιστάκης, Τσιλεδάκης, Γκέγκα, Χαλκιαδάκης, Ποσκούρισιτς, Γκελοσάνι, Νοκάι, Πήλιος, Μαρκάκης.

Έπαιξαν και οι: Γκίνη, Μέμος, Δολαψάκης, Ράτζα, Τραυλός, Σένκα, Σγουρός.

Χερσόνησος: Μαραγκάκης, Στεργίου, Κουτζαβασίλης, Πέκι, Ντελάκης, Καπετανάκης, Τριάντης, Νάτος, Αγριμάκης, Αρχοντάκης, Φρόκου.

Έπαιξαν και οι: Σταυριανός, Τραπιέρης, Ρογκέστ, Μουντράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P