Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται στο Ατσαλένιο

Αλμυρός και ΑΟ Τυμπακίου θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της νέας χρονιάς, καθώς συγκρούονται στο Super Cup ΕΠΣΗ που θα γίνει στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Ξεκινάει και επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος στα γήπεδα της ΕΠΣΗ με τη διεξαγωγή του Super Cup ΕΠΣΗ για το 2024, ανάμεσα στον Κυπελλούχου της προηγούμενης σεζόν, Αλμυρό και τον πρωταθλητή ΑΟ Τυμπακίου.

Παρά τη διαφορά μίας κατηγορίας, οι δύο ομάδες αναμένεται να μας χαρίσουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, δίνοντας τα όλα για να ξεκινήσουν ιδανικά και με ένα τρόπαιο τη νέα σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Κόκκινος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Παπουτσιδάκη και Καμαρίτη, ενώ από πλευράς «ασπρόμαυρων», ο Νίκος Σουτζής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κατσικοκέρη και Αργκιλέσι.

Υπενθυμίζουμε πως στο παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:30 στο Ατσαλένιο διαιτητής ορίστηκε ο κ. Βασάκης, με βοηθούς τους Μπλαβάκη και Μασέλη. Κάτοχος του τίτλου είναι ο ΠΟΑ που είχε κερδίσει με 1-0 τον ΠΑΟΚ στον περσινό τελικό στο Ασήμι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P