Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ – Συνεχίζουν τις θεραπείες τους οι Τάισον και Μπράντον

Σε ρυθμούς προπονήσεων μετά τις απαραίτητες «ανάσες» επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, με τους Τάισον και Μπράντον Τόμας να παραμένουν στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους δύο ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν τις θεραπείες τους και να αποτελούν τις μοναδικές απουσίες -συμπεριλαμβανομένων των διεθνών Κοτάρσκι, Ντεσπόντοφ και Ζίβκοβιτς- στο σημερινό (5/9) πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μετά από ένα απαραίτητο ρεπό για να ξεκουραστεί τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα, το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά το απόγευμα της Πέμπτης (05.09).

Χωρίς τους διεθνείς και με τους Τάισον και Μπράντον να κάνουν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον μαραθώνιο που τους περιμένει με την επανέναρξη, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (05.09) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής κι ακολούθησε δουλειά σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, το άλλο δούλευε στο τακτικό κομμάτι με τον προπονητή. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Την Παρασκευή (06.09) το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία θα θυμίζει κάτι από καλοκαιρινή προετοιμασία καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 09:30 και στις 18:00».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P