Ηλ. Πουρσανίδης: «Εννοείται θα ενισχυθούμε-Δεν μπορεί να λείπει ο ΟΦΗ από αυτή την γιορτή»

Τι ανέφερε ο Ηλίας Πουρσανίδης στην κάμερα του Crete2day για την κλήρωση, τις ακαδημίες, τις μεταγραφές στον ΟΦΗ και το διπλό στον Βόλο…

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος ΕΠΣΗ: «Καταρχήν δεν μπορούσε να λείπει ο ΟΦΗ από την γιορτή του ποδοσφαίρου, γιατί είναι μια γιορτή, ουσιαστικά η έναρξη στα γήπεδα του Ηρακλείου. Είμαστε κοντά και από την στιγμή που ο ΟΦΗ αντλεί ποδοσφαιριστές, νέους ποδοσφαιριστές από όλα αυτά τα σωματεία, δεν μπορεί να μην είναι κοντά και να μην τα στηρίζει».

Για τις ακαδημίες του ΟΦΗ και τις μικρές ηλικίες: «Κάθε ομάδα έχει ένα dna μια προϊστορία, πρωτόκολλο που εξελίσσεται μέσα στα χρόνια. Το μόνο που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι είμαστε πλέον σε ένα καλό επίπεδο να ξαναγίνει ο ΟΦΗ όπως ήταν παλιά σε σχέση με τις ακαδημίες, όπως είχα έρθει και εγώ από το Χαϊδάρι. Θέλει χρόνο, θέλει μεγάλη επένδυση, έχουμε γήπεδο για την ακαδημία και όλη την οργάνωση και σιγά σιγά ο στόχος της ομάδας είναι να απαρτίζεται από παίκτες της ακαδημίες μας».

Για τα μεταγραφικά: «Η ομάδα θα ενισχυθεί, ήταν κάτι για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται τέτοια πρόταση δεν μπορείς εύκολα να πεις όχι. Αυτό δείχνει ακόμα μια φορά την δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ, ένας ποδοσφαιριστής που δεν ήταν ένα χρόνο με 16 παιχνίδια, μπόρεσε η ομάδα να τον αναβαθμίσει και να δώσει το κίνητρο σε μια ομάδα να τον αγοράσει με τόσα πολλά χρήματα Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη για να προχωρήσει σε άλλες λύσεις και για το καλό της ομάδας εννοείται ότι θα ενισχυθούμε».

Για τη νίκη κόντρα στον Βόλο: «Ενώ θέλουμε να έχουμε νέα παιδιά, αυτό είναι βέβαια ελληνικό φαινόμενο, όμως δεν έχουμε υπομονή. Ενώ θέλουμε να παίζουν παιδιά από την Κρήτη πιέζουμε να έρθουν και άλλοι μεγάλοι παίκτες. Είναι μια μεταβατική περίοδος, εγώ δεν είμαι ούτε της στεναχώριας των δύο πρώτων αγωνιστικών, ούτε της υπερβολικής χαράς μετά τη νίκη. Πρέπει να είμαστε σταθεροί. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές και θα βελτιωνόμαστε συνέχεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P