Ν. Τζώρτζογλου: «Σημερα είναι το εναρκτήριο λάκτισμα της νέας σεζόν-Να έχουμε πρωταθλήματα χωρίς βία»

Το δικό του σχόλιο με αφορμή την κλήρωση των πρωταθλημάτων έκανε στην κάμερα του Crete2day ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.

Για τις κληρώσεις: «Σήμερα ας πούμε ότι είναι το εναρκτήριο λάκτισμα της νέας σεζόν, είναι μια γιορτή. Να ευχηθούμε ότι θα έχουμε μια σεζόν με υγεία οι αθλητές, οι παράγοντες, οι προπονητές, οι διαιτητές και η κοινωνία του ποδοσφαίρου και να έχουμε επίτευξη στόχων των ομάδα. Πάνω από όλα να έχουμε ποδόσφαιρο χωρίς έκτροπα, βία, που θα επικρατήσει το fair play αυτό που προσπαθούμε και έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και φέτος».

Για τον ανταγωνισμό στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ: «Αυτό είναι η περιουσία του αθλητισμού, όχι να βάζουμε γκολ ή να παίρνουμε πρωταθλήματα. Σημασία δίνουμε για να έχουμε ωραία πρωταθλήματα, χωρίς βία και εύχομαι να το καταφέρουμε και φέτος».

Για τα νέα που έρχονται από την ΕΠΟ: «Δεν έχουμε κανένα συγκλονιστικό νέο, το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής με τη νέα διοίκηση το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκη» όλοι οι έλληνες και με το νέο προπονητή τον πανάξιο προπονητή κ. Γιοβάνοβιτς, με ήθος, αξίες. Ελπίζω να πάμε καλά και ελπίζω στους υπόλοιπους στόχους που έχουμε δώσει, το προπονητικό κέντρο που θέλω να ελπίζω σύντομα θα έχουμε νέα είτε στο ελληνικό είτε στην Παιανία. Αυτό που θέλω να ευχηθώ να έχουμε πρωταθλήματα που να επικρατήσει πέρα από το καλό ποδόσφαιρο, να μην έχουμε βία, και παθογένειες και να φύγει η τοξικότητα που τα τελευταία χρόνια είναι σε μεγάλο βαθμό και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P