Δημ. Κόκκινος: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, είμαστε σε καλή κατάσταση για να το πετύχουμε»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κόκκινου στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ενόψει του μεγάλου τελικού του Super Cup ΕΠΣΗ, το ερχόμενο Σάββατο για τον Αλμυρό απέναντι στον ΑΟ Τυμπακίου.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο Ηράκλειο κρίνεται αυτό το Σάββατο ανάμεσα σε Αλμυρό και ΑΟ Τυμπακίου στο Ατσαλένιο να μονομαχούν για τον τίτλο του Super Cup. Ο Δημήτρης Κόκκινος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΟΤ, αλλά και τον Νίκο Σουτζή, τονίζοντας πως πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός των «πορτοκαλί» εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως μέσα από την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αλμυρός μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πιστεύω πως είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Δεν παύει όμως να είναι ένας τελικός και ένα Κύπελλο, το οποίο θέλουμε να διεκδικήσουμε. Το Τυμπάκι είναι μία πολύ καλή ομάδα με έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή και θεωρώ πως θα γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα το χαρεί ο κόσμος.

Εμείς από τη δική μας πλευρά θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να ξεκινήσουμε καλά τη νέα σεζόν και θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση για να το πετύχουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P