Παίρνουν τις αποφάσεις για το ρόστερ στον Ερμή Ατσαλένιου

Η «μικροί» του ΠΟΑ και πιο συγκεκριμένα ο Ερμής Ατσαλένιου συνεχίζει την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και με κάποιες αποφάσεις να αναμένονται ακόμα για το ρόστερ της ομάδας.

Ο προπονητής του Ερμή, Βασίλης Πρινάρης, έχει μπροστά του πολύ δουλεία ώστε να επιλέξει τους «εκλεκτούς» του, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στην κατοχή του προπονητή, υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές γεννηθέντες του 2010 με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται με αρκετά μεγάλό αριθμό συμμετοχών.

Εχθές ημέρα Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε ένα «οικογενειακό» φιλικό με τον Κεραυνό όπου είχε προπονητικό χαρακτήρα. Από την αναμέτρηση αυτή βγήκαν πολλά συμπεράσματα για τους δυο τεχνικούς, με πολλές δοκιμές και ευχαρίστηση για την απόδοση των ποδοσφαιριστών με βάση το μικρό της ηλικίας τους.

Στα επόμενα κανονισμένα φιλικά, ο Ερμής Ατσαλένιου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 07/09 στις Δαφνές την ομάδα του χωριού, χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η ώρα της αναμέτρησης. Έπειτα ακολουθεί το φιλικό με τον Κεραυνό την Τετάρτη 11/09 το οποίο θα έχει επίσης προπονητικό χαρακτήρα και την Κ15 του ΟΦΗ το Σάββατο 14/09 στο ΒΑΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P