Κρατάει την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου ο Κόρακας

Το σύνολο του Αντώνη Μανουσάκη δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παλιανή, χάνοντας με 1-2.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία για την ομάδα του Κόρακα με τους ποδοσφαιριστές του να έχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους και να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, με τους παίχτες να βγάζουν όρεξη και να δημιουργούν 3 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να τις εκμεταλλεύονται. Το γκολ του Κόρακα ήρθε έπειτα από σέντρα και κεφαλιά του Φουστανάκη, κάνοντας το 1-1, δίχως όμως να είναι αρκετό, με την Παλιανή να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, λίγη ώρα μετά.

Οι ελλείψεις στο ρόστερ δεν μπορούν να μην αναφερθούν με τον τεχνικό της ομάδας να μην έχει στην διάθεση του πολλούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στα μεταγραφικά αναμένονται εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ώστε να κλείσει το ρόστερ και να είναι «πάνοπλοι» για την έναρξη της Β2 ΕΠΣΗ σε λιγότερο από ένα μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P