Α. Παπανδρέου: «Δεν θα αρκεστούμε σε τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του Super Cup»

Το Σάββατο κρίνεται ο τελικός του Super Cup, με όλους να ανυπομονούν για την διεξαγωγή του αγώνα, συμβάλλοντας στην… «γιορτή» αυτή του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ποδοσφαιριστής στην ομάδα του ΑΟΤ, μίλησε στο GRANDSPORT και δήλωσε πως δεν θα ξεγελαστούν από την κατηγορία που αγωνίζεται ο Αλμυρός, έχοντας σκοπό να τον αντιμετωπίσουν στα ίσα, γνωρίζοντας την ποιότητα που διαθέτει το σύνολο του Δημήτρη Κόκκινου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου:

Το ερχόμενο Σάββατο θα παίξετε ενάντια στην ομάδα του Αλμυρού για τον τελικό του Super Cup. Πως φαντάζεσαι ότι θα πορευτεί ο ΑΟΤ στην αναμέτρηση αυτή;

«Το Σάββατο δίνουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι για φέτος. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι καθώς κρίνεται ένας τίτλος και δεν θα αρκεστούμε σε τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του Super Cup! Δεν μας ξεγελάει το γεγονός ότι ο Αλμυρός συμμετάσχει σε μικρότερη κατηγορία. Είναι μια δουλεμένη ομάδα με κάποιους ποιοτικούς παίχτες. Εμείς σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και είμαστε προετοιμασμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο».

Ξεκινάει σιγά σιγά η νέα χρονιά με τον ΑΟΤ στην Γ’ Εθνική, τι πιστεύεις για την ομάδα σου και πόσο ψηλά μπορείται να φτάσετε στον βαθμολογικό πίνακα;

«Πιστεύω ότι έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο μέχρι στιγμής. Περιμένουμε κάποιους ποδοσφαιριστές ακόμα να ενταχθούν στην ομάδα αλλά θεωρώ πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Το προπονητικό τιμ είναι ξεκάθαρο στο τι ζητάει, οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν καλά που βρίσκονται και πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρόνια για την ομάδα φέτος».

Θέλω να μου πεις τους στόχους που έχεις θέσει εσύ σαν Ανδρέας αλλά και τους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα πέρυσι και να βοηθάω την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ! Σίγουρα πρωταρχικός στόχος είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και ύστερα το πλασάρισμα όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

Ο τελικός του Super Cup είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο 07/09 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P