Γ. Πολυμερίδης: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Super Cup»

Ο Γιάννης Πολυμερίδης, ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Αλμυρού, μίλησε στο GRANDSPORT για τον επερχόμενο τελικό του Super Cup, ενάντια στην ομάδα του ΑΟΤ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των «πορτοκαλί», πιστεύει πως η ομάδα του θα ανταπεξέλθει στις προσδοκίες για τον τελικό του Super Cup το Σάββατο 07/09 και θα κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πολυμερίδη:

Το Σάββατο διεκδικείται τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, με μια ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία από εσάς, πως πιστεύεις ότι θα ανταπεξέλθετε στον αγώνα αυτόν;

«Το Σάββατο κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Σίγουρα το ότι παίζουμε με ομάδα παραπάνω κατηγορίας ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας αλλά έχουμε φτιάξει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα και θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Super Cup».

Τι περιμένει η ομάδα από εσένα και πως έχεις σκοπό να βοηθήσεις;

«Η ομάδα πιστεύω περιμένει από εμένα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Σκοπός μου είναι να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου».

Τελευταία, θέλω να μου πεις τους στόχους του Αλμυρού για φέτος, όσο και τους δικούς σου προσωπικά.

«Οι στόχοι μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και να βοηθήσουμε και τους νέους που έχουμε να πάρουν παραστάσεις. Οι δικοί μου στόχοι είναι να μείνω μακριά από τραυματισμούς και να βοηθήσω την ομάδα μου στο μέγιστο δυνατό».

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός του Super Cup θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο το Σάββατο 07/09.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P