Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για τους Νέους Ηροδότου

Όλα φαίνονται να πηγαίνουν όπως πρέπει στους «μικρούς» του Ηροδότου, με τον τεχνικό της ομάδας Σάκη Γεωργόπουλο να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η νεανική ομάδα του Ηροδότου πορεύεται χωρίς τραυματισμούς και με σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι διαθέσιμους, με πολύ έναν πολύ σημαντικό παράγοντα να είναι η όρεξη που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις.

Ο προπονητής περιμένει ακόμα κάποια παιδιά μέχρι το τέλος της βδομάδας, ώστε να ενταχθούν και αυτά στην προετοιμασία της ομάδας και να είναι πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος σε λιγότερο από 3 βδομάδες.

Στα φιλικά παιχνίδια τώρα, το Σάββατο 07/09 θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Δημήτρη Τσέρου (ΕΓΟΗ) στης 18:30, στο γήπεδο της Βαγιάς. Έπειτα ακολουθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Μαραθώνα, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/09 στα Καλέσα, στις 19:00.  Στις 14/09 την Δόξα Ηρακλείου (γήπεδο Σκουρέλλου), 21/09 Ερμή Ζωνιανών (Σκουρέλλου) και 28/09 Γαρίπα επίσης στο Σκουρέλλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P