Ψάχνεται για στόπερ και περιμένει Τάγγινη ο Εργοτέλης – Έρχονται αποχωρήσεις

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη συνεχίζουν το σχεδιασμό τους λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Συνεχίζεται καθημερινά και με εντατικούς ρυθμούς τόσο ο σχεδιασμός, όσο και η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο για τον Εργοτέλη. Ο Μηνάς Πίτσος και οι συνεργάτες δουλεύουν καθημερινά με το κιτρινόμαυρο ρόστερ, ώστε άπαντες να είναι πανέτοιμοι για μία δύσκολη σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ.

Παράλληλά οι άνθρωποι της διοίκησης συνεχίζουν να κάνουν το δικό τους προγραμματισμό, αναφορικά με τον σχεδιασμό για το έμψυχο υλικό του συλλόγου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Εργοτέλη ψάχνονται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού για τη δεξιά πλευρά της άμυνας, που θα μπορέσει να δώσει σημαντικές λύσεις στο Μήνα Πίτσου.

Σημαντική αναμένεται να είναι και η επιστροφή του Παναγιώτη Τάγγινη, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς υπενθυμίζουμε πως υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Ωστόσο πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις, σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστές και αποχωρήσεις από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, με παίκτες που δεν υπολογίζονται να μένουν ελεύθεροι, ώστε ο Μηνάς Πίτσος να έχει στα χέρια του ένα έμψυχο υλικό με το οποίο θα μπορέσει να δουλέψει ιδανικά.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P