Ανακοίνωσε τους αρχηγούς ο Μαραθώνας, νέα «προσθήκη» ο Γεωργαλής

Την τετράδα των αρχηγών του, ανακοίνωσε ο Μαραθώνας, με τον Γιάννη Γεωργαλή, νεοαποκτηθέντα, να συμπεριλαμβάνεται στους αρχηγούς.

Η ανακοίνωση του Μαραθώνα: «Η Ομάδα μας με Ισχυρή Ηγεσία και με νέα  Προσθήκη Αρχηγού..

Η ομάδα μας ξεκινά τη νέα σεζόν με ανανεωμένο αέρα και ισχυρή ηγεσία, καθώς οι αρχηγοί της παραμένουν αφοσιωμένοι στο κοινό στόχο της επιτυχίας. Τρεις από τους αρχηγούς της προηγούμενης χρονιάς συνεχίζουν στο ρόλο τους, ενώ προστίθεται και ένας νέος, έμπειρος αρχηγός που αναμένεται να φέρει νέα πνοή στην ομάδα.

Ο πρώτος αρχηγός Νίκος Στρατηγάκης παραμένει στην κορυφή της ηγετικής ομάδας, παρέχοντας καθοδήγηση και αποφασιστικότητα. Δίπλα του, ο Μηνάς Σταματάκης συνεχίζει ως δεύτερος αρχηγός, προσφέροντας σταθερότητα και ομαδικό πνεύμα. Ο Κώστας Χρονάκης, ως τρίτος αρχηγός, συμβάλλει με τη δυναμική του παρουσία και την εμπειρία του.

Η μεγάλη προσθήκη όμως είναι ο Γιάννης Γεωργαλής, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο τέταρτου αρχηγού. Ο Γεωργαλής δεν είναι ένας νέος στην ηγεσία, καθώς διαθέτει πολυετή εμπειρία και ήταν για χρόνια αρχηγός στην προηγούμενη ομάδα του, την Ομόνοια. Η εμπειρία του Γεωργαλή και η ηγετική του ικανότητα τον καθιστούν έναν σημαντικό παράγοντα για την ομάδα μας, προσφέροντας βάθος και γνώση στον τομέα της ηγεσίας.

Η προσθήκη του Γεωργαλή φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και ενδυνάμωσης στην ομάδα, με έναν αρχηγό που ξέρει πώς να οδηγεί και να εμπνέει τους συμπαίκτες του. Με αυτή τη σύνθεση, η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας σεζόν με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ενέργεια.

Ανυπομονούμε για τη σεζόν που έρχεται και είμαστε βέβαιοι ότι η ισχυρή ηγετική ομάδα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες που μας περιμένουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P