Μαραθώνας: Διοργανώνει «οικογενειακό» τραπέζι την Τετάρτη η διοίκηση

Ο Μαραθώνας συνεχίζει και αυτήν την χρονιά να βασίζεται στο οικογενειακό κλίμα, με την διοίκηση να διοργανώνει αύριο Τετάρτη 04/09, ένα τραπέζι μετά την προγραμματισμένη προπόνηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και την προετοιμασία, ο τεχνικός την ομάδας, Μάκης Λυκούδης πιστεύει πως η ομάδα του θα είναι άκρως ανταγωνιστική με βάση την εικόνα στους τελευταίους φιλικούς αγώνες.

Στο ρόστερ τώρα, η ομάδα των Καλεσσών φέρεται να έχει κλείσει το «παζλ» των μεταγραφών της και δεν περιμένει κάποια νέα προσθήκη. Μόνος απόντας είναι ο Γωνιανάκης, ο οποίος θα επιστρέψει τον Οκτώβριο λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Οι απαιτήσεις είναι πολλές όπως και τα προγραμματισμένα φιλικά του Μαραθώνα είναι άκρως ανταγωνιστικά. Αναλυτικά, την Κυριακή 08/09 θα αντιμετωπίσουν την Β’ ομάδα του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η ώρα της διεξαγωγής.

Έπειτα, ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση με τους Νέους Ηροδότου την Τετάρτη 11/09, και το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι προγραμματισμένο για τις 15/09 και ημέρα Κυριακή, με τον ΟΦΑΜ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P