Με δύο απουσίες στο φιλικό με την Μινωική ο Ρούβας

Στον Ρούβα επικρατεί ένα πολύ ωραίο κλίμα, με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν κάθε μέρα ώστε να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής του Ρούβα, Γιώργος Ανωγειανάκης είναι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ως τώρα.

Ο Ρούβας επιθυμεί να δείξει όσο καλύτερη εικόνα μπορεί στα δύο φιλικά που έχει μπροστά του, το πρώτο αύριο με αντίπαλο την Μινωική και το δεύτερο το Σάββατο με αντίπαλο την Φαιστό.

Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Μινωικής (Πανεπιστημίου) και ώρα 18:15 με το δεύτερο να είναι προγραμματισμένο να παιχτεί στο γήπεδο της Γέργερης, όντας το τελευταίο φιλικό της ομάδας.

Ο Γιώργος Ανωγειανάκης δεν θα έχει στην διάθεση τους τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νικολαϊδη ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα τις τελευταίες 15 ημέρες και τον Θανάση Τζωρτζάκη, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα αλλά θα ενταχθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P