Το «μέλλον» του Γιούχτα στα χέρια του Λ. Τιτομιχελάκη

Ο ομάδα του Γιούχτα Β’ συνεχίζει την προετοιμασία της με ένα υπερπλήρες ρόστερ, 25 νεαρών ποδοσφαιριστών που μελλοντικά θα πλαισιώσουν την Α’ ομάδα του Γιούχτα.

Ο προγραμματισμός της ομάδας των Αρχανών έχει ως στόχο την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην Α’ ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές της Β’ ομάδας να είναι κυρίως γεννηθέντες του 2008 και 2009 με λίγους ποδοσφαιριστές του 2005 και 2006 αντίστοιχα. Το πλήρες ρόστερ θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στην επίσημα σελίδα της ομάδας.

Οι νεαροί αυτοί ποδοσφαιριστές προήλθαν στην ομάδα μέσα από εντατικό scouting της διοίκησης και του προπονητή, με την ομάδα να αναλαμβάνει την συνέχεια του ρόλου που είχε η Κ19, έχοντας άμεση σχέση και διασύνδεση με την πρώτη ομάδα. Η ομάδα θα συνεχίσει επίσης να πλαισιώνεται από της ακαδημίες του Γιούχτα με βάση τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστική περιόδου.

Στα φιλικά παιχνίδια του Γιούχτα Β’, η ομάδα των Αρχανών θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο την Δόξα Ηρακλείου και ώρα 13:00 στο Λίντο, με πολλά ακόμα δυνατά φιλικά να είναι κανονισμένα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Γιούχτα Β’:

  • 7/9 και ώρα 13:00 ΔΟΞΑ στο Λίντο
  • 14/9 ΟΦΗ Κ16
  • 18/9 Μυρτιά
  • 21/9 Ερμής Ατσαλένιου
  • 28/9 Άγιος Ιωάννης
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P