Νίκη για τον Αστέρα Μυρτιάς κόντρα στον Ηρακλή Νιπιδιτού

Τη νίκη με 5-1 πήρε ο Αστέρας Μυρτιάς σε φιλικό που έδωσε κόντρα στον Ηρακλή Νιπιδιτού το απόγευμα της Κυριακής. 

Ο Μαρίνος Σεραφειμίδης και το τεχνικό δίδυμο του Ηρακλή Νιπιδιτού είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους παίκτες τους και να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων.

Ο Αστέρας Μυρτιάς πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Ζερβάκη για να διπλασιάσει ο ίδιος παίκτης τα τέρματα της ομάδας του και τα προσωπικά του.

Ο Τραπαντάρος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να κλείσει το ημίχρονο με τον Ζερβάκη να πετυχαίνει χατ τρικ και να γράφει το 4-0.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής Νιπιδιτού μείωσε με τον Παπαγεωργίου σε 4-1 για να διαμορφώσει το 5-1 ο Τζιράκης για τον Αστέρα Μυρτιάς.

Οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους, σημείωσαν τις αδυναμίες που είδαν για να τις διορθώσουν στην συνέχεια της προετοιμασίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αστέρας Μυρτιάς: Λάμπρου, Σοκολάκης, Ανυφαντάκης, Μαυροπετράκης, Γεωργιάδης, Ζερβάκης, Στειακάκης, Κοτζιάς Ν., Χαριτάκης, Τραπαντάρος, Τζιράκης Π.

Έπαιξαν και οι: Στρατάκης Ν., Γαλανάκης Στ., Χρηστάκης Μ., Καναβάκης, Ζαχαράκης Χ., Κοτζιάς Γ., Χρονάκης Στ.,

Ηρακλής Νιπιδιτού: Σκλάβος, Κρυτσωτάκης, Φουντεδάκης, Φραγκιουδάκης, Μπαφάκης, Μανδελένης, Μαυροφοράκης, Χρηστάκης, Παπαγεωργίου, Τσιντάρης, Κουκάκης.

Έπαιξαν και οι: Λυράκης, Μαλαδάκης, Παπαδάκης Λ., Στεφανάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P