Κατέκτησε το τουρνουά η Μινωική

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στις Δαφνές στην μνήμη του Χρήστου Χανιωτάκη. 

Το τουρνουά ξεκίνησε με το παιχνίδι των διαιτητών κόντρα στην… μικτή ομάδα Μινωικής-Δαφνών. Το ματς έληξε 1-1 με το γκολ των διαιτητών να πετυχαίνει ο Μπάμπης Χανιωτάκης, ενώ για την άλλη ομάδα σκόρερ ήταν ο Μπάλλας με φάουλ.

Στην συνέχεια η Μινωική έπαιξε κόντρα στις Δαφνές και πήρε την πρόκριση στον τελικό επικρατώντας με 2-0 χάρη στα γκολ του Χριστάκη, ο οποίος σκόραρε με το κεφάλι δις.

Ο επόμενος αγώνας ήταν ανάμεσα στον Ανθεστίωνα και την Κ17 του ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να οδηγούνται στα πέναλτι και τους κιτρινόμαυρους να κερδίζουν εκεί με 3-1.

Στον μικρό τελικό η Κ17 του ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει τις Δαφνές με 2-0, χάρη στα γκολ του Αντωναράκη και του Ματθαιάκη με ωραία σουτ και να κατακτήσει την 3η θέση.

Στον μεγάλο τελικό η Μινωική επικράτησε του Ανθεστίωνα με 3-0 . Το σκορ άνοιξε ο Χρηστάκης, για να διπλασιάσει τα τέρματα της «Μπάρτσα» ο Τζεβαμπινάς. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Στακάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P