Φιλική ισοπαλία για Νέους Ηροδότου και Άγιο Ιωάννη

Στο πρώτο φιλικό στην ιστορία του ο Άγιος Ιωάννης έμεινε στο 2-2 με τους Νέους Ηροδότου σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής.

Σάκης Γεωργόπουλος και Κώστας Τσαφαντάκης έδωσαν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές τους να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων και να αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι, ώστε να τεστάρουν την κατάσταση τους σε κατάσταση φυσικού αγώνα.

Οι δύο προπονητές σημείωσαν τα αρνητικά που είδαν στο ματς για να τα βελτιώσουν στην συνέχεια της προετοιμασίας.

Για την ιστορία του παιχνιδιού οι Νέοι Ηροδότου κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Κυπριωτάκης κυνήγησε την φάση, έβαλε έξυπνα το σώμα του, κέρδισε την μπάλα, στη συνέχεια αυτή έφτασε δεξιά στον Παπαδάκη Γ. που πλασάρει σε κενή σχεδόν εστία κάνοντας το 1-0.

Ο Άγος Ιωάννης απάντησε άμεσα, με τον Κώστα Τσαφαντάκη με όμορφη προσπάθεια και εξαιρετικό διαγώνιο σουτ από αριστερά στην αριστερή γωνία του Ταμιωλάκη.

Οι Νέοι Ηροδότου είχαν δοκάρι στο 42, όταν ο Κυπριωτάκης με το δεξί σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Ο Άγιος Ιωάννης στο 56ο λεπτό έκανε την ανατροπή, όταν ο Τσαφαντάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος κυνήγησε το λάθος και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.

Η ομάδα του Σάκη Γεωργόπουλου έχασε ευκαιρία στο 61′ για την ισοφάρισε όμως το δυνατό σου του Τσουκάλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Νέοι Ηροδότου ισοφάρισαν λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με τον Κυπριωτάκη να κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Νέοι Ηροδότου: Ταμιωλάκης, Μπλεδάκης, Κεφαλούκος, Ντραγκότι, Σουκούλι, Καράπαπας, Σπάτα, Ντάνας, Παπαδάκης Γ, Τσουκάλης, Κυπριωτάκης.

Έπαιξαν και οι: Σούλα, Καλέμι, Σαλατάι, Λυρώνης.

Άγιος Ιωάννης: Στεφανάκης, Τσαφαντάκης Κ., Τζανιδάκης, Γουργούλας, Τσιριντάνης,

Στεφανακης, Χαλκιαδακης, Τσαφαντακης Κ., Τζανιδακης, Γουργολας, Τσιριντανης, Μιχος, Χατζηιωαννου, Αλατικ, Καλλεργης, Δουλγερακης

Έπαιξαν και οι: Βρυθιάς, Κουριδάκης, Σιμισακάκης, Μπανασάκης, Γιαγκιόζης, Τρουλινός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P