Ενίσχυση με Λαμπίρη ο Ρεθυμνιακός

Την απόκτηση του Θωμά Λαμπίρη ανακοίνωσε ο Ρεθυμνιακός.

Την ενίσχυση του συνέχισε ο Ρεθυμνιακός που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Θωμά Λαμπίρη. Ο νεαρός αριστερός μπακ έχει σημαντική εμπειρία από Γ’ Εθνική σε ομάδες της βόρειας Ελλάδας.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΛΑΜΠΙΡΗ ΘΩΜΑ. Ο γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου 2002 παίκτης έχει ύψος 1.73μ και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» το 2007 στην Ακαδημία Γιώτσα όπου και παρέμεινε για 10 συναπτά έτη. Σε ανδρικό επίπεδο η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, όπου και γεννήθηκε ήταν η πρώτη στην οποία αγωνίστηκε το 2017 στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Στην συνέχεια και στην Γ’ Εθνική κατηγορία φόρεσε κατά σειρά την φανέλα των ΑΕ Καρίτσας, Θύελλας Σαρακηνών και Π.Σ. Εθνικού Νέου Κεραμιδίου κατακτώντας με τους τελευταίους στην περσινή αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα και συμμετέχοντας καθοριστικά στην άνοδο τους στην Super league 2. Καλωσορίζουμε τον Θωμά στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P