Φιλικό χαλάρωμα με νίκη για τα Δειλινά κόντρα στις Δαφνές

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, τα Δειλινά δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη φιλική νίκη με 8-0 επί των Δαφνών σε παιχνίδι που έγινε στο Λίντο.

Παρότι τα Δειλινά έδωσαν ευκαιρίες σε αρκετά νεαρά παιδιά, πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση και πήραν τη φιλική νίκη, απέναντι στις Δαφνές, που κρατάνε την ανταγωνιστική εικόνα απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Τα Δειλινά μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά, έχοντας δοκάρι στο πρώτο λεπτό με τον Κοκοσάλη. Ο ίδιος παίκτης είχε μεγάλη φάση λίγα λεπτά μετά, με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή, ενώ το γκολ δεν άργησε να έρθει από τον δυναμικό επιθετικό που λίγα λεπτά μετά έγραψε το 1-0 με δυνατό σουτ.

Η ομάδα του Γιάννη Κοντάκη διπλασίασε το προβάδισμα της, με τον νεαρό Τουγλή να σουτάρει δυνατά για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο ματς.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ανακάτεψαν την… τράπουλα και δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα με τα Δειλινά να σκοράρουν έξι ακόμα τέρματα με τους Ερμάλ, Ροβίθη και Μυρωδιά, με τον πρώτο να σκοράρει χατ τρικ και τον δεύτερο δύο.

Οι συνθέσεις:

Δειλινά: Ξηρουδάκης, Μαθιουλάκης, Κόκκας, Γιακουμάκης, Κανάκης, Σαϊτάκης, Τάφα, Ζησιμόπουλος, Ερμάλ, Τουγλής, Κοκοσάλης.

Έπαιξαν και οι: Ροβιθάκης, Μυρωδιάς, Καλαφάτης Ε.

Δαφνές: Τσαγκαράκης, Ντραγκότι, Βολυράκης, Χτενιαδάκης, Χριστουλάκης, Χατζηβασίλης, Μανωλαράκης Γ., Μανωλαράκης Π., Φεϊζουλάου, Κουρουγκιαβούρης, Μαγουλάκης.

Έπαιξαν και οι: Σπανουδάκης, Μακριδάκης, Νικηφοράκης, Χρυσός, Θανούκος, Γριβάκης, Κεφαλιανός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P