Καλό ποδόσφαιρο και πέντε γκολ από τον Αλμυρό επί της Παλιανής

Πραγματοποιώντας ακόμα μία καλή εμφάνιση στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο Αλμυρός πήρε τη φιλική νίκη με 5-0 επί της Παλιανής.

Την ανωτερότητα του και τη διαφορά μίας κατηγορίας απέδειξε κόντρα στην Παλιανή ο Αλμυρός, σε φιλικό που έγινε στο Γάζι.

Το σκορ για τους «πορτοκαλί» άνοιξε ο Βαγγέλης Κωστάκης, μετά από σέντρα του Βελιβασάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης είδε γκολ του να ακυρώνεται λίγα λεπτά μετά. Το δεύτερο γκολ για τον Αλμυρό ήρθε από τον Κουτάντο, ενώ με όμορφη λόμπα ο Κουτσογιαννάκης έγραψε το 3-0.

Ο Μιχάλης Βελιβασάκης έκανε από κοντά το 4-0, ενώ ο Γιάννης Κόκκινος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των σκόρερ, γράφοντας το τελικό 5-0.

Ο Δημήτρης Κόκκινος κρατάει το καλό ποδόσφαιρο και τη θετική εικόνα που είδε από τους παίκτες του, ενώ η Παλιανή πήρε πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε έναν αντίπαλό υψηλού επιπέδου.

Οι συνθέσεις:

Αλμυρός: Γαλανάκης, Χασουράκης Μ., Βελιβασάκης Μιχ., Τουγλής, Κωστάκης Μ., Ρεμιδιανάκης, Δεσίπρης, Παντερής, Κουτάντος, Μουρτζάκης, Κωστάκης Β.

Έπαιξαν και οι: Κουτσογιαννάκης, Κόκκινος Γ., Σωτήρχος, Τζαγκαράκης.

Παλιανη: Μαστραντωνάκης, Κόκκινος, Οικονομάκης Κ., Σπινθουράκης Σ., Ορφανουδάκης, Κουντούρης, Κοσμαδάκης, Βιτσαράς, Ματαλλιωτάκης, Βρυσανάκης, Ζαϊμάκης

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης, Κουλάκης, Καστιγάκης, Σπινθουράκης Ε., Κουρλετάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P