Φιλική επικράτηση του Ζαρού στο Λίντο

Ο Ζαρός επιβλήθηκε με 1-0 στην έδρα του Λίντο σε φιλικό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (28/08) χάρη σε γκολ του Παύλου Φραγκεδάκη.

Σε ένα καλό πρώτο μέρος, με γρήγορο ρυθμό, το Λίντο είχε τη μπάλα στα πόδια του στο μεγαλύτερο διάστημα και έχασε δύο καλές στιγμές με τον Βαρδάκη και ένα σημαντικό τετ α τετ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή που απέκρουσε ο Ματέο.

Ωστόσο εκείνος που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν ο Ζαρός που κέρδισε πέναλτι, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Γιατρομανωλάκης.

Οι «πράσινοι» του Στέλιου Ανωγειανάκη ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο δεύτερο λεπτό του πρώτου μέρους, με τον Φραγκεδάκη να σκοράρει για το 0-1. Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετά πρόσωπα και πράγματα στην επανάληψη και σίγουρα κρατάνε την ανταγωνιστική εικόνα που αμφότερα τα σύνολα έδειξαν στον ανταγωνιστικό χώρο.

Κώστας Φιλοξενίδης και Στέλιος Ανωγειανάκης κρατάνε τα θετικά στοιχεία, με τα δύο σύνολα να δείχνουν πως έχουν όλα τα φόντα για μία πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Λίντο: Ντάγκινης, Παντζαρίδης, Γιακουμάκης, Αδαμάκης, Τζιράκης, Παπάζογλου, Δασκαλάκης, Δεσποτόπουλος, Ντάγκινης Δ., Τρυφίδης, Βαρδάκης.

Έπαιξαν και οι: Κεβάνι, Καρακωνσταντάκης, Προβιδάκης, Λούκα, Καλογεράκης, Μακριδάκης, Τζανάκης, Μαυρής

Ζαρός: Ματέο, Γιατρομανωλάκης, Σαριδάκης, Αλμπαντάκης Εφρ., Κοκορέλιας, Λεμονάκης Ν., Μπάλλας, Μερκούρι Κ., Παπαδοβασιλάκης, Χαραλαμπάκης Μ., Χαραλαμπάκης Εμ.

Έπαιξαν και οι: Φραγκεδάκης, Παντελίδης, Φουντουλάκης, Καργάκης, Ζαχαριουδάκης, Ζωγραφάκης ΕΦ., Μερκουρι Γκ., Κωστάκης, Παπαδοβασιλάκης Κ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P