Νίκησε τον Εργοτέλη σε φιλικό η Κ17 του ΟΦΗ

Η Κ17 του ΟΦΗ πήρε τη φιλική νίκη με 2-0 επί του Εργοτέλη σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (28/08) στο ΒΑΚ.

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες έγινε στο ΒΑΚ, με τους νεανικούς «ασπρόμαυρους» να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-0, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Εκείνος που άνοιξε το σκορ ήταν ο Νίκος Βγόντζας, ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, που βρήκε δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του, με μακρινό σουτ για να κάνει το 1-0, στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Το δεύτερο τέρμα για το σύνολο του Θοδωρή Ελευθεριάδη σημειώθηκε από την άσπρη βούλα, με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λέιβις Ντρεϊάι και το οποίο είχε υποδειχθεί για χέρι του Μαυροειδή.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία και κρατάνε τα θετικά στοιχεία που είδαν από τις ομάδες, γνωρίζοντας παράλληλα πως οφείλουν να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ Κ17: Κετένογλου, Κλάδος, Χέιλυ, Μπαλάσης, Βγόντζας, Λυγεράκης, Γεωργιακάκης, Ασμαριανάκης, Κωστάκης, Πετούσης, Βιανέλλο.

Έπαιξαν και οι: Καρβούνης, Καρνέζος, Δρόσος, Ματθαιάκης, Καραγιάννης, Ξενούλης, Σοφιάκης, Στάβρε, Χριστουλάκης.

Εργοτέλης: Φώσκολος, Δουλγεράκης, Πλατοκούκης, Τβαούρι, Μαυροειδής, Κουντούρης, Μαυρογιάννης, Ψαρολογάκης, Παναγιωτάκης, Βασιλάκης, Ντίσα.

Έπαιξαν και οι: Τάγγινης, Χότζα, Βασιλείου, Ντάγια, Ψαρολογάκης, Κατσούρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P