Χορταστική ισοπαλία για Ρεθυμνιακό και Γιούχτα

Δύο ομάδες που θα συναντηθούν σε περίπου τρεις εβδομάδες στην πρεμιέρα αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στη Σοχώρα, με Ρεθυμνιακό και Γιούχτα να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 2-2.

Ένα φιλικό με άρωμα πρεμιέρας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο ανάμεσα στον τοπικό Ρεθυμνιακό και τον Γιούχτα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων», μόλις λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του από τον Γιούχτα, χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά με τη φανέλα της νέας του ομάδας, με τον Αντώνη Γαϊτανίδη, να σκοράρει στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης για το 0-1.

Η απάντηση ήρθε από τους γηπεδούχους ήρθε στο 13′ όταν ο Τζωρτζινάκης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Μπάρο στο 38′ έβαλε μπροστά την ομάδα του Ανδρέα Τσουπάκη κάνοντας το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα, όταν στο 58′ ο Ζαχαρίας Κωστάκης έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το σκορ παρά τις αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν μέχρι το τέλος δεν άλλαξε, με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο.

Ο Γιούχτας μάλιστα είχε και ένα ακυρωθέν γκολ λίγο πριν το τέλος, που δεν μέτρησε για παράβαση οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:

Ρεθυμνιακός: Τζελέπης, Τουρνάκης, Λαμπίρης, Κώτσιος, Κλειδής Π., Χαλκιαδάκης. Κλειδής Απ., Μέτα, Σωπασής, Μπάρο, Τζωρτζινάκης.

Έπαιξαν και οι: Κελαϊδής, Πρινιανάκης, Μαρής, Κουκουράκης, Μανωλακάκης, Γαβαλάς, Λέκα, Κωστάκης, Μεργέμογλου, Σηφακάκης, Λαζίδης, Κοζανίδης.

Γιούχτας: Μακατουνάκης, Γελαδάρης, Φαζός, Μερκουλίδης, Πακιουφάκης, Βουϊδάσκης, Κοντογιάννης, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Παυλίδης, Γαϊτανίδης.

Έπαιξαν και οι: Καπετανάκης,Τζανής, Παπαδομιχελάκης, Πατηνιώτης, Γερονικολός, Δασκαλάκης, Μαυρογιαννάκης, Ορφανουδάκης, Χρυστόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P