Χορταστικό φιλικό με επτά γκολ στη νίκη του Ηρακλή Νιπιδιτού

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων είχαν οι παίκτες του Ηρακλή Νιπιδιτού και του Κόροιβου σε ένα φιλικό που έγινε το απόγευμα της Τρίτης. 

Οι δύο ομάδες δοκίμασαν αρκετά πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό που ολοκληρώθηκε 4-3 υπέρ του Ηρακλή Νιπιδιτού.

Οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμασαν παίκτες, σημείωσαν τις αδυναμίες προκειμένου να δουλέψουν στην συνέχεια της προετοιμασίας, βλέποντας ωστόσο και κάποια θετικά στοιχεία για την εποχή.

Για την ιστορία ο Κόροιβος προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του Μανιουδάκη, για να ισοφαρίσει ο Ηρακλής Νιπιδιτού με Παπαγεωργίου και Μαυροφοράκη. Πριν βγει το ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Δρίβα πήρε ξανά προβάδισμα με τον Σχοιναράκη που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες άλλαξαν την ομάδα και ο Ηρακλής Νιπιδιτού ισοφάρισε με τον Χρηστάκη κάνοντας το 3-3, για να έρθει ο Μαυροφοράκης να κάνει το 4-3 για τον Νιπιδιτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ηρακλής Νιπιδιτού: Σκλάβος, Μπόφτσης, Φουντεδάκης, Συσκός, Στεφανάκης, Μανδελένης, Χατζηπάνος, Παπαγεωργίου, Λυράκης, Μαυροφοράκης, Τσιντάρης.

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης Ελ., Σαμιωτάκης, Χρηστάκης.

Κόροιβος: Γιαννακάκης, Κυρικλάκης, Ανδριανάκης, Μπέρκης, Τζάκσον, Σαφάρ, Καβάζης, Αντωνακάκης, Γιακουμάκης, Μανιουδάκης, Σχοιναράκης.

Έπαιξαν και οι: Χρονάκης, Τσούρης, Χανιωτάκης, Στεφανάκης, Κάββαλος, Γκιαουράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P