Φιλική ανατροπή του ΠΟΑ Β’ επί του Ασημίου

Ο ΠΟΑ Β’ επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση με 3-1 επί του Ασημίου.

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έγινε στο Ατσαλένιο με τον ΠΟΑ Β’ να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη επί του Ασημίου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πήραν το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέρκη, ο οποίος μάλιστα έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, καθώς λίγα λεπτά μετά είχε δοκάρι.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε, με τον ΠΟΑ Β’ να ανεβάζει την απόδοση του και την ομάδα του Βασίλη Κασσαπάκη να φτάνει στην ανατροπή, έχοντας μάλιστα πολύ καλή εικόνα. Τα δύο γκολ του Χουστουλάκη και εκείνο που σημείωσε ο Βιτσαξάκης διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι» σίγουρα μένουν ικανοποίηση από την εικόνα απέναντι σε έναν αντίπαλο δύο κατηγορίες πάνω, ενώ το Ασήμι κρατάει το καλό πρώτο μέρος, λίγες μέρες μετά το δυνατό φιλικό με τον Ρωμανό.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΑ Β‘: Κοκαράκης Β., Κοκαράκης Γ., Προβατάς, Μενεγάτος, Ζωάκης, Μουτσάκης, Αδαμάκης, Δρακάκης, Καλογιαννάκης Φ., Τσέρος, Χατζηκυριάκος.

Έπαιξαν και οι: Γιαλαμάς, Αλεξανδράκης, Σπανός, Βιτσαξάκης, Ξυλικάκης, Μαυρόκωστας, Χουστουλάκης, Βρέντζος, Λυραράκης, Βαρδάκης, Βεγόπουλος.

Ασήμι: Γρηγοράκης, Αβανίδης Χρ., Ξαγοραράκης, Χατζηπαυλίδης, Ντόκο, Γιαννουλάκης, Παπουτσιδάκης, Κεφάκης, Χατζάκης, Μπέρκης, Σούρλα.

Έπαιξαν και οι: Μηναδάκης, Σφακιανάκης, Αγγελιδάκης, Ιβάν, Ντρομπονίκου, Κρητικόπουλος.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P