Φιλική μοιρασιά στο Τυμπάκι

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το δυνατό φιλικό τεστ ανάμεσα στον ΑΟΤ και την Κ19 του ΟΦΗ στο Τυμπάκι.

Ο ΑΟΤ είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, σε ένα παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με ελάχιστες ευκαιρίες. Η πιο αξιόλογη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν για λογαριασμό των γηπεδούχων, όταν ο Χαϊντίνι σούταρε στο 12′, με τον Μανουσάκη να αποκρούει σε διπλό χρόνο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και την επανάληψη και τελικά το γκολ ήρθε από την άσπρη βούλα, με τον Κατσικοκέρη να εκτελεί εύστοχα για το 1-0. Στο 60′ νέα καλή στιγμή με τον Αζίζι να σουτάρει και τον Μανουσάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καστελλιανάκη στο 90′ ισοφάρισε για το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Νίκος Σουτζής σίγουρα κρατάει τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του, δείχνοντας πως ο ΑΟΤ συνεχώς ανεβαίνει, ενώ η Κ19 του ΟΦΗ έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο, παρότι είχε αντιμετωπίσει πριν από δύο ημέρες τον Γιούχτα, μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Βόλο.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΤ: Ιατράκης, Χότζα, Αριστεινίδης, Σαριδάκης, Σαβουϊδάκης, Στεφανάκης, Κουτάντος, Χαϊντίνι, Καλογεράς, Πέτρου, Κατσικοκέρης.

Έπαιξαν και οι: Νικολακάκης, Αζίζι, Γρηγοράκης Ι., Παραθύρας, Κοζορώνης, Τσακιράκης, Νικολιδάκης.

Κ19 ΟΦΗ: Μανουσάκης, Νινηράκης, Αλί, Χαραλαμπάκης, Σημαντηράκης, Κωνσταντακόπουλος, Καστελιαννάκης, Χαραλάμπης, Τσελεγγίδης, Κούβδος, Τακάκης.

Έπαιξαν και οι: Πιστικός, Αντέλ, Σωμαράκης, Ντάγια, Κάππας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P