Φιλική νίκη με ανατροπή για τον Ζαρό

Σε ένα όμορφο παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον ως το τελευταίο λεπτό ο Ζαρός πήρε φιλική νίκη κόντρα στην Φαιστό με 2-1. 

Στέλιος Ανωγειανάκης και Γιάννης Νικολιδάκης, έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες τους να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων και να αγωνιστούν σε ένα ενδιαφέρον φιλικό, βλέποντας αρκετά πράγματα από αυτά που δουλεύουν στην προετοιμασία.

Μάλιστα οι δύο προπονητές κράτησαν τις σημειώσεις τους για ότι δεν τους άρεσε προκειμένου να τα βελτιώσουν στην πορεία της προετοιμασίας.

Στο παιχνίδι η Φαιστός κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι με τον Γιάννη Παπαδάκη να κάνει το 0-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Ζαρός βρήκε γρήγορα γκολ ισοφάρισης με τον Μανιαδάκη, για να έρθει ο Παντελίδης στο τελευταίο λεπτό και να σκοράρει το 2-1 δίνοντας νίκη γοήτρου στον Ζαρό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ζαρός: Παπαδομανωλάκης, Μερκούρι Γκ, Σαριδάκης Κ., Αλμπαντάκης Εφ., Ζαχαριουδάκης Αρ., Μπάλας, Λεμονάκης Ν., Φουντουλάκης, Μερκούρι Κ., Φραγκεδάκης, Γιατρομανωλάκης.

Έπαιξαν και οι: Μανιαδάκης, Παντελίδης, Σαριδάκης Ν., Χαραλαμπάκης Μ., Παπαδοβασιλάκης Ζ, Ζωγραφάκης Εφ.,

Φαιστός: Ροδουσάκης, Γρηγοράκης, Ντόκο, Νικηφοράκης Γ., Σκατζάκης, Παπαδάκης Στ., Παπαδάκης Αντ., Παπαδάκης Ι., Καργάκης, Πιντικάκης, Κουτσάκης.

Έπαιξαν και οι: Δράκος, Ντάρε, Νικηφοράκης Ιγν., Παπαδάκης Ελ., Τσούπι, Ρουκουνάκης, Μαραγκάκης, Σάρκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P