Φιλική νίκη για τον Ρωμανό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Ρωμανός κόντρα στον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ελιά το απόγευμα του Σαββάτου. 

Κώστας Ταβλαδωράκης και Βασίλης Πλεσίτης είχαν την ευκαιρία σε ένα δυνατό τεστ να τσεκάρουν πρόσωπα και σχήματα προκειμένου να δουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους μετά από αρκετές εβδομάδες προετοιμασίας.

Ο Ρωμανός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ιπποκράτη Κομνηνό ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα κάνοντας το 1-0 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματα τους με δυνατό σουτ Μαρκόπουλου για να έρθει ο Κουράκης λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και να μειώσει για τον ΠΑΟΚ με 2-1 με όμορφο πλασέ.

Οι δύο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και σημείωσαν τι δεν τους άρεσε προκειμένου να τα βελτιώσουν στην πορεία της προετοιμασίας και οι ομάδες τους να φανούν έτοιμες στην σέντρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ρωμανός: Αμπράμοφ, Ζερβός, Μπαλάφας, Παχάκης, Διακάκης, Κόκκινος, Μαυρομάτης, Λαζανάκης, Μαρκόπουλος, Κομνηνός Ιππ, Σαριδάκης.

Έπαιξαν και οι: Ανυφαντάκης, Κομνηνός Αντ., Γαλανάκης, Χαραλαμπάκης, Αϊλαμάκης, Καλαθάκης, Κεφάκης, Κάββαλος.

ΠΑΟΚ: Σταυρακάκης, Ριζάκης, Σηφάκης, Τσέρος, Μαυροειδής, Μαγάκης, Μανουσάκης, Αλεξάκης, Κουράκης, Ανωγειανάκης, Σεραφειμίδης.

Έπαιξαν και οι: Ζάχος, Τσικανδυλάκης, Πυργιανάκης, Σημαϊάκης, Κοντόπουλος, Σταυρακάκης, Σφυρογιαννάκης, Κορδονούρης, Κοντόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P