Φιλική νίκη για τον Αλμυρό στη «σκιά» του τραυματισμού Κενδριστάκη

Σε μία αναμέτρηση που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Κενδιστάκη, ο Αλμυρός πέτυχε την τέταρτη φιλική νίκη σε ισάριθμα ματς, επικρατώντας 2-1 του Ηροδότου.

Στο 28ο λεπτό ο Κουτσογιαννάκης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, το οποίο όμως αποκρούστηκε στην αριστερή γωνία από τον τερματοφύλακα του Ηροδότου, Σταματάκη.

Μερικά λεπτά αργότερα, στο 32ο λεπτό, ο Ηρόδοτος απάντησε δυναμικά, με τον Χίντρι να δίνει στον Μυρτελή, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ αριστερά στην περιοχή. Το πλασέ του Μυρτέλι όμως κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρ, με τον Κενδριστάκη, να μην τα καταφέρνει στην επαναφορά.

Στο 40ο λεπτό, ο Αλμυρός είχε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Έπειτα από ένα δυνατό βολέ του Γαλανάκη, ο Κόκκινος βρέθηκε μόνος του τετ-α-τετ με τον Σταματάκη, το πλασέ του όμως χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στη γραμμή, με το ημίχρονο να λήγει χωρίς τέρματα

Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό, με τον Κενδριστάκη να εκτελεί όμορφα ένα απευθείας φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γαλανάκη για το 0-1.

Η απάντηση του Αλμυρού ήταν άμεση. Μόλις ένα λεπτό αργότερα, ο Κωστάκης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Σταματάκη και με πλασέ στην κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια, ο Ηρόδοτος συνέχισε να πιέζει, με τον Γαρεφαλάκη να επιχειρεί ένα ωραίο σουτ στο 51ο λεπτό, το οποίο όμως εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Γαλανάκης. Αμέσως μετά, στο 52ο λεπτό, ο Καργιωτάκης Μ. δοκίμασε την τύχη του με ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Γαλανάκης ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε στο 68′ με τον Απλαδά να σουτάρει, τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τον Κωστάκη να πλσαράρει εύστοχα στην επαναφορά για το τελικό 2-1. Ωστόσο η στιγμή που στιγμάτισε το παιχνίδι ήρθε στο 75′ όταν ο Γιάννης Κενδριστάκης τραυματίστηκε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί πριν την λήξη των 80 λεπτών.

Αλμυρός: Γαλανάκης, Ζερβός, Τουγλής, Σαρρής, Παπουτσιδάκης, Απλαδάς, Παντερής, Σκούφος, Σωτήρχος, Κουτσογιαννάκης, Κόκκινος.

Έπαιξαν και οι: Χασουράκης Ρ., Κωστάκης, Τζαγκαράκης, Ματέο, Χασουράκης Μ., Ρεμιδιανάκης, Μυλωνάκης, Καμαρίτης, Κουτάντος, Δεσίπρης, Βελιβασακγς, Μουρτζάκης, Μυλωνάκης.

Ηρόδοτος: Σταματάκης, Τζαγκαράκης, Καργιωτάκης Μ, Λουμπάκης, Κανδυλάκης, Κοιλιάρας, Ψαρράς, Μυρτέλι, Χίντρι, Κενδριστάκης, Γαρεφαλάκης.

Έπαιξαν και οι: Καργιωτάκης Γ., Μπαρδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P