Φιλική επικράτηση της Τυλίσου επί των Δειλινών

Η Τύλισος πήρε τη φιλική νίκη με 2-1 επί των Δειλινών σε ένα παιχνίδι από τα… προσεχώς στην Α2 ΕΠΣΗ.

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Τύλισο η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με 2-1 των Δειλινών. Η ομάδα του Δημήτρη Χωματά προηγήθηκε με το γκολ που σημείωσε ο Γιάννης Παπαδάκης, ενώ ένα απίθανο φάουλ του Μανιούδη λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρος έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη η εικόνα των Δειλινών βελτιώθηκε και με το γκολ του Βαρούχα οι «πράσινοι» μείωσαν σε 2-1. Μάλιστα η ομάδα του Γιάννη Κοντάκη κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά η νίκη για την Τύλισο διατηρήθηκε μέχρι τέλους, σε ένα χρήσιμο φιλικό για τους δύο προπονητές που είδαν και πάλι θετικά πράγματα από τις ομάδες τους.

Οι συνθέσεις:

Τύλισος: Μυλωνάκης, Λυγεράκης, Μουντράκης, Πλουμής, Παπάζογλου, Ταβουλαρέας,Μάτσα, Βενιανάκης, Παπαδάκης, Σταματάκης, Μανιούδης.

Έπαιξαν και οι: Τζανής, Σφακιανάκης, Μαματζάκης, Τριανταφύλλου, Σαμαριτάκης, Πατεράκης, Ζουραράκης, Κομπολάκης, Κομπολάκης.

Δειλινά: Ξηρουδάκης, Πανγόπουλος, Χριστοδουλάκης, Σιαπλαούρας, Βρετός, Στοιχειός, Λαυρεντίου. Σαϊτάκης, Κοκοσάλης, Βαρούχας, Κουναλάκης.

Έπαιξαν και οι: Χατζηδάκης, Κεφαλούκος, Σινάνι, Μαθιουλάκης, Τάφα, Χεράκης, Κανάκης, Τουγλής, Ζησιμόπουλος, Καλαφάτης Ρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P