Λευκή ισοπαλία για Μινωική και ΑΕΚ

Σε ένα καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και φάσεις εκατέρωθέν δεν αναδείχτηκε νικητής ανάμεσα σε Μινωική και ΑΕΚ με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο χωρίς σκορ.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Μινωικής με την ΑΕΚ που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (24/08) στο γήπεδο του «Πανεπιστήμιου». Γιάννης Χατζησεβαστός και Άγγελος Κασσωτάκης δοκίμασαν αρκετά πράγματα και έμειναν ικανοποιημένοι από την αγωνιστικότητα των ομάδων τους.

Η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Άγγελος Καστελλιανάκης πλάσαρε από πλάγια θέση, ωστόσο ο αδερφός του, Γιάννης, που αγωνίζεται στη Μινωική πρόλαβε την τελευταία στιγμή με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

Μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης ο Κουρουγκιαβούρης βγήκε στην αντεπίθεση και απείλησε την εστία της ΑΕΚ. Λίγα λεπτά μετά ο Μεταξάκης σούταρε, με τον τερματοφύλακα της Μινωικής να διώχνει και το 0-0 να διατηρείται ως το φινάλε.

Οι συνθέσεις:

Μινωική: Αμπατζής, Ψαρράς, Καστελλιανάκης, Τσαμπουράκης, Στακάκης, Ανδρεαδάκης, Καραντινάκης, Χατζηδημητρίου, Τζεβαμπινάς, Ρουμελιώτης, Χριστάκης.

Έπαιξαν και οι: Θαλασσινός, Μ. Κουρουγκιαβούρης, Γ. Κουρουγκιαβούρης, Μπάλλας, Ψυκάκος.

ΑΕΚ: Γκογκόσης, Ραπτάκης, Μουρτζάκης, Μπετεινάκης, Μπάμπης, Χατζηανδρέου, Δάσκος, Μεταξάκης, Καστελλιανάκης, Φροκου, Κατσαβούνης.

Έπαιξαν και οι: Μαυράκης, Ζούζουλας, Καραφωτιάς, Μάρα, Πακιουφάκης, Τσαγκαράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P