Φιλικό ξεμούδιασμα για Δόξα Ηρακλείου και Θέρισσο

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα η Δόξα Ηρακλείου επιβλήθηκε με 5-0 της Θερίσσου στο Λίντο.

Μία καλή προπόνηση έκαναν στις εγκαταστάσεις του Λίντο Δόξα Ηρακλείου κει Θέρισσος, με τους νεανικούς γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 5-0, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, την ώρα που η Θέρισσος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ουσιαστικά την προετοιμασία της που θα αρχίσει στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το σκορ πέρασε δε δεύτερη μοίρα, αφού το σημαντικό ήταν οι δύο ομάδες να… ξεμουδιάσουν, ωστόσο για την ιστορία, το 1-0 έγινε με αυτογόλ του Αξιώτη, το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Κορνάρος με το κεφάλι μετά από κόρνερ του Χρηστάκη, ενώ στην επανάληψη ο Μακαρώνας με σουτ έγραψε το 3-0, με τον Μαράκη να πετυχαίνει τα δύο τελευταία γκολ για τη Δόξα για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Ηρακλείου: Τζωρτζάκης, Παντζαρίδης, Κορνάρος, Μασαούτης, Τζανέτης, Χρηστάκης, Ζαχαριουδάκης, Αλεξάκης, Μαραγκάκης, Βαρούχας, Τσιμπίνος.

Έπαιξαν και οι: Δραγατάκος, Δρετάκης, Σωπάκης, Βαρδαλαχάκης, Εμμανουήλ, Τζιώτης, Ρούσσος, Μακαρώνας, Μαράκης, Φρέσκος, Σπαθαράκης.

Θέρισσος: Στογιός, Αργεντής, Αξιώτης, Παπαδάκης, Ανδρεαδάκης, Κωνσταντάκης, Σφακιανάκης, Κοζανίδης, Καράνταγλης, Ορφανός, Μπρίνταλος.

Έπαιξαν και οι: Κάλλας, Λυμπερίδης, Μανιουδάκης, Μυταράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P