Καλό ποδόσφαιρο και νίκη του ΠΟΑ επί του Ρεθυμνιακού

Σε ένα φιλικό με άρωμα Γ’ Εθνικής ο ΠΟΑ πήρε τη νίκη με 3-0 επί του Ρεθυμνιακού.

Οι «πράσινοι» μπήκαν με όρεξη στην αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα στο παιχνίδι στο 5ο λεπτό, όταν ο Ικεότσα έβγαλε ωραία στον Καραντινό, εκείνος σέντραρε για τον Βρεττό, που σούταρε δυνατά, με τον Κελαϊδή να διώχνει και τον Ροβίθη στην επαναφορά να πλασάρει για το 1-0.

Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου συνέχισε να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος και απείλησε με σουτ τουτ Καλογιαννάκη. Στην καλύτερη στιγμή του στο παιχνίδι ο Τζωρτζινάκης σούταρε από πλεονεκτική θέση, με τη μπάλα να φεύγει λίγο αόυτ. Ένα λεπτό πριν τη λήξη στο 89′ ο Βοργιάς ήταν εκείνος που βρήκε το δεύτερο γκολ, διαμορφώνοντας το 2-0, ευστοχώντας με σουτ από μακριά.

Αυτό ωστόσο δεν ήταν το τελικό αφού στο τελευταίο λεπτό, ο Καλλέργης έβγαλε ωραία μπαλιά και άθελα τους οι παίκτες του Ρεθυμνιακού έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 3-0/

Οι συνθέσεις:

ΠΟΑ: Αμπατζής, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Ζέλιος, Καρανδινός Ικεότσα, Μπουτσάκης, Ροβίθης, Βρεττός, Νύκταρης, Γιακουμάκης.

Έπαιξαν και οι: Ρουμπάκης Γ., Τσιντάρης, Κουμάκης, Κασσωτάκης, Αυγουστάκης, Γωνιανάκης, Βοργιάς, Κωνσταντακόπουλος, Καλλέργης Καλογιαννάκης, Πατραμάνης.

Ρεθυμνιάκος: Κελαϊδης, Μαρής, Πρινιανάκης, Κώτσιος, Κουκουράκης., Μεργέμογλου, Κλειδής Απ., Γαβαλάς Αντ., Λαζίδης, Λέκα, Σηφακάκης.

Έπαιξαν και οι: Ραμόν, Λαμπίρης, Κλειδής Π., Χαλκιαδάκης, Κωστάκης, Τζωρτζινάκης, Μέτα, Τζουγανάκης, Μπάρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P