Μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής ο Δημ. Κόκκινος

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές του θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σήμερα ο Δημήτρης Κόκκινος.

Ο προπονητής του Αλμυρού, προετοιμάζει τον Αλμυρό τόσο για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, όσο και για το 1ο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, που είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε, ο Αλμυρός, θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Τυμπακίου στον τελικό του Super Cup στο γήπεδο του ΠΟΑ, ως Κυπελλούχος ΕΠΣΗ της περιόδου 2023-24, στο πρώτο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής περιόδου 2024-25, θέλοντας να ξεκινήσει με το… δεξί, απέναντι στο «φαβορί» ΑΟΤ που αγωνίζεται στην Γ Εθνική.

Στο διάστημα αυτό, μέχρι και το παιχνίδι, ο Δημήτρης Κόκκινος έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα του, με την ομάδα του Γαζίου, να δίνει σήμερα το 4ο φιλικό της παιχνίδι, καθώς έχουν προηγηθεί αυτά με Χερσόνησο, Μοχό και Χαραυγή.

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, που θα διεξαχθεί στις 18:30 στο Γάζι, ο Δημήτρης Κόκκινος θα δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αποκτούν αγωνιστικό ρυθμό, ενώ στο απουσιολόγιο θα βρίσκεται μόνο τ’ όνομα του Πολυμερίδη που απουσιάζει με άδεια, ενώ αντιθέτως, ο στρατευμένος Κουτάντος, θα είναι κανονικά διαθέσιμος.

Στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια πάντως, ο Αλμυρός κέρδισε Μοχό (2-1) και Χαραυγή (3-1), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος (3-3) με την Χερσόνησο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P