Επίσημο του Γ. Τζελέπη στον Ρεθυμνιακό

Παίκτης του Ρεθυμνιακού είναι και με την… βούλα ο Γιώργος Τζελέπης. 

Ο ικανός τερματοφύλακας με παραστάσεις στην Super League 2 και όχι μόνο, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε από τον Ρεθυμνιακό.

Αναμφίβολα ο 25χρονος τερματοφύλακας θα προσφέρει ποιότητα και εμπειρία στους νεοφώτιστους που δείχνουν ότι επέστρεψαν για να καθιερωθούν στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΤΖΕΛΕΠΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ο πολύπειρος από τις Εθνικές κατηγορίες τερματοφύλακας γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 12 Νοεμβρίου 1999, έχει ύψος 1.86μ και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στον ιστορικό Πανθρακικό, όπου φόρεσε και ως νεότερος σε ηλικία τερματοφύλακας της Super league την φανέλα της ανδρικής ομάδας στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στις 14 Μαρτίου 2014 (14 ετών). Στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε σε ΑΟ Ξάνθη (Super league), Εργοτέλης (Super league 2), ΟΦ Ιεράπετρας (Super league 2), ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο, υπερασπίστηκε της εστία του ΑΟ Τηλυκράτη Λευκάδας (Super league 2). Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Κ16 και Κ17 της Εθνικής Ελλάδας, αγωνιζόμενος σε προκριματικούς αγώνες Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P