Στον Ρεθυμνιακό ο Μέτα

Στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αλλά σε διαφορετική ομάδα θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Οργκίτο Μέτα. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την Επισκοπή είχε προτάσεις στα χέρια του από διάφορες ομάδες της κατηγορίας, όμως αυτός επέλεξε τον Ρεθυμνιακό για να παίξει τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας: «Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΜΕΤΑ ΟΡΓΚΙΤΟ. Ο ταλαντούχος παίκτης που γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2004 και αγωνίζεται ως ακραίος μέσο – επιθετικός, έχει ύψος 1.78μ και αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον ΑΟ Επισκοπή. Ο νεαρός «γουίνγκερ» έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του ΟΦ Αρμένων πριν μετακινηθεί στην Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου.

Ακολούθησαν η παρουσία του στα ανδρικά πρωταθλήματα έστω και αν ήταν μόλις 13 ετών με τον Φοίνικα Σελλίων, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της περιόδου 2018-19 στην Β’ ΕΠΣΡ, πριν μεταγραφεί στην Κ19 της Επισκοπής το 2021. Ένα χρόνο μετά υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε με τους «γυπαετούς» στην Super league 2. Πέρσι με τους «μπλε» πρόσθεσε ακόμη περισσότερες εμπειρίες έχοντας αρκετές συμμετοχές στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον Οργκίτο στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή χρονιά με πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P