Πρώτη φιλική νίκη για τον Αετό Ανωγείων

Την πρώτη του φιλική νίκη για φέτος επί του Λίντο με σκορ 1-2 πέτυχε ο Αετός Ανωγείων, με πρωταγωνιστή τον Μάνο Ξυλούρη.

Το σκορ άνοιξε ο Μάνος Ξυλούρης μόλις στο 13ο λεπτό έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα και την αξιοποίηση του σε κενή εστία από τον ποδοσφαιριστή.

Η ισοφάριση από την ομάδα του Λίντο δεν άργησε να έρθει, με τον Βαρδάκη, να διαμορφώνει το 1-1 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Ο πρωταγωνιστής του ματς Μάνος Ξυλούρης σκόραρε για δεύτερη φορά στις αρχές του δευτέρου μέρους και διαμόρφωσε το τελικό 1-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Να σημειωθεί πως τόσο το Λίντο όσο και ο Αετός Ανωγείων είχαν από ένα δοκάρι, με τους γηπεδούχους το έκανε ο Τζιράκης, και για τον Αετό ο Βιτώρος.

Οι δουλειά συνεχίζεται και οι δυο τεχνικοί προετοιμάζονται κατάλληλα και πειραματίζονται με τους ποδοσφαιριστές που έχουν διαθέσιμους.

Οι συνθέσεις:

Λίντο: Μακριδάκης, Παπάζογλου, Γιακουμάκης, Αδαμάκης, Κεβάνι, Τζιράκης, Μαυρής, Βαρδάκης, Καρκανάκης, Δασκαλάκης, Δεσποτόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Καρακωσταντάκης, Νταγκίνης Μπ., Ντάγκινης Δημ., Τρυφίδης, Καλογεράκης, Παχυγιαννάκης, Προβιδάκης.

Αετός Ανωγείων: Παγωμένος, Κονιός, Κρητικός, Παρασύρης, Μαρής, Ξυλούρης Μιχ., Ζωνάκης, Βιτώρος, Κολιαρουδακης, Ερντιν, Ξυλούρης Μ.

Έπαιξαν και οι: Σαριδάκης, Στρατάκης, Δρίτσας, Κεφαλογιάννης Αγγ, Τσαβολάκης, Καλομοίρης, Αεράκης, Κεφαλογιάννης Γ., Πασπαράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P