Ισόπαλοι Ρωμανός και Ασήμι στην Ελιά

Σε ένα δυνατό φιλικό ανάμεσα στον Ρωμανό και το Ασήμι στην Ελιά, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2.

Ο αγώνας στην Ελιά άρχισε δυναμικά με την ομάδα του Ρωμανού να ανοίγει το σκορ έπειτα από αυτογκόλ που προήρθε από εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα της Ελιάς δεν σταμάτησε εκεί αφού κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της μετά το κλέψιμο του Αντώνη Κομνηνού, ο οποίος εκτέλεσε και με ένα όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0.

Το Ασήμι δεν παράτησε το ματς καταφέρνοντας να μειώσει σε 2-1 με την ατομική προσπάθεια του Σουλα μετά από πάσα του Παπουτσιδάκη. Το 2-2 προήλθε από το δυνατό σουτ του Χατζάκη το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Μηναδάκη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του τερματοφύλακα και να σκοράρει με το κεφάλι.

Η ομάδα του Ασημιού παραλίγο να γυρίσει τούμπα το ματς, με το γκολ του Μπέρκη λίγο πριν την λήξη του αγώνα να υποδεικνύεται ως offside.

Οι συνθέσεις:

Ρωμανός: Αμπράμοφ, Κάββαλος, Μπαλάφας, Παχάκης Ιωάννης, Χαραλαμπάκης, Γαλανάκης, Κόκκινος, Κομνηνός Α, Λαζανάκης, Σαριδάκης, Κεφάκης.

Έπαιξαν και οι: Ζερβός, Αϊλαμάκης, Μπαλαμπάνης, Διακάκης, Μαυρομάτης, Παχάκης, Γεωργιλαδάκης, Καλαθάκης, Ζήσης.

Ασήμι: Αγγελιδάκης, Ξαγοραράκης, Ντόκο, Αβανίδης, Παπουτσιδάκης, Χατζάκης, Μπέρκης, Ντρομπονίκου, Σουλά, Κεφάκης, Χατζηπαυλίδης Ιορδάνης.

Έπαιξαν και οι: Γιαννουλάκης, Μηναδάκης, Νενοβ, Μακράκης Λ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P