Στ. Τζωρτζινάκης: «Ο Ρεθυμνιακός θα τα καταφέρει να ανταπεξέλθει»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την μετακίνηση στον Ρεθυμνιακό, αλλά και με γνώση των δυσκολιών που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «κυανόλευκοι» στον όμιλο τους στην Γ’ Εθνική, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο Στέλιος Τζωρτζινάκης.

Ο 21χρονος σέντερ φορ, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ρεθυμνιακού, τόνισε: «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Ρεθυμνιακού και θα μετέχω στην προσπάθεια του στην Γ’ Εθνική.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και τον προπονητή μου Ανδρέα Τσουπάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο όμιλος που μετέχουμε πιστεύω ότι είναι ο δυσκολότερος και πιο ανταγωνιστικός στην κατηγορία, όμως με 2-3 ακόμη προσθήκες στο δυναμικό του, αλλά και με την σωστή και μεθοδική δουλειά που πραγματοποιείται στις προπονήσεις, ο Ρεθυμνιακός θα τα καταφέρει να ανταπεξέλθει. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να έχουμε ομαδικές διακρίσεις, αλλά και να πετύχω και αντίστοιχες σε ατομικό επίπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P